Boligen ligger fritt til på en høyde med storslått utsikt over innseilingen til Bergen. Her er det minimalt med innsyn og utsøkte solforhold.

Lokketona 4D

Boligen ligger fritt til på en høyde med storslått utsikt over innseilingen til Bergen. Her er det minimalt med innsyn og utsøkte solforhold.

Boligtype
Enebolig
Antall Enheter
1
Bruttoareal
194 BRA
Prisantydning
11,75 MNOK
Det er ingenting som er overlatt til tilfeldighetene i planleggingsfasen av denne boligen.

Det er lagt ned utallige timer på tegnebrettet og i prosessen med valg av kvaliteter og materialer. Stramme linjer med et rustikt betongpreg møter lune, varme trematerialer. Fellesnevneren er at naturen og omgivelsene rundt boligen spiller en viktig rolle i interiøruttrykket. Derfor er det også lagt stor vekt på å innramme utsikten og sette denne i fokus - både fra uteområdet og fra boligen.

Detaljene og de velvalgte løsningene gir deg økt opplevelse av kvalitet, år etter år. Takhøyden i første etasje er 2,68 meter, mens det i andre etasje strekker seg til 4 meter i mønet. For å skape en lun atmosfære selv i de store rommene er det mikrosement med varme toner og eikedetaljer. De store vindusflatene forlenger rommene og gjør at utsikten blir en del av boligen, såvel som å binde inne- og utesonene enda bedre sammen. Hva er vel da bedre enn nøye planlagte utearealer hvor landskapsarkitekt har lagt mange timer ned i å finne løsninger som utnytter tomtearelet på best mulig vis.

Beliggenhet

Sjøutsikt, fuglekvitter og bølgeskvulp. Lite innsyn. Stor, privat terrasse. Arkitektoniske detaljer som skiller seg ut. Ellevill utsikt.

Å finne en bolig som oppfyller alle kriteriene er for mange vanskelig. I Lokketona byr vi på det beste av det beste.

Boligen ligger i Morvik - som er et ypperlig sted for både små og store å bo. Området er veletablert og rolig. Du ligger godt skjermet fra hovedveien, med bilfrie internveier og fri utsikt over innseilingen til det vi selv mener er norges fineste by.

De som selv er oppvokst i Morvik vet hvilken fantastisk plass dette er. Ved siden av sine storslåtte sol- og utsiktsforhold er området barnevennlig og godt tilrettelagt for en aktiv hverdag. Her finnes fotballbane, skatepark, badevik, lekeplass og tilkomst til flere gode turmuligheter.

Det er ca. ti minutters gange til Mjølkeråen skole, hvor det er skoleklasser fra 1. til 10. trinn. I området ligger det også flere barnehager.

Ingen bilder tilgjengelig.