Vi utvikler to nye eneboliger på Paradis.

Stavkirkevegen 40 og 42

Vi utvikler to nye eneboliger på Paradis.

Boligtype
Enebolig
Antall Enheter
2 enheter
Bruttoareal
262 til 265 kvm
Prisantydning
13,8 MNOK
Boligene i Stavkirkeveien nr 40 og 42 ligger i naturskjønne omgivelser.

Hovedutsikt fra boligene er Hundatjørna mot sør-øst, i retning mot stavkirken. Med store glassfelt fra alle oppholdsrom sikres fantastisk utsikt til nærområdet samt en flott følelse av nærhet til naturen. Boligenes «grønne» tak er dekket med sedumplanter og takterrassene er generøse som gir romslige muligheter for et spennende uteopphold i kombinasjon med beplantning. Å skape en oase på taket i dette området blir i grunn en videreføring av det som allerede er naturlig i området, nemlig naturen! Vi har søkt å skape gode og innholdsrike familieboliger. 4 soverom i tillegg til 2 fullverdige stuer sikrer et variert og aktivt familieliv.

På hovedplanet finner man i begge boliger et generøst kjøkken og spisestue/stue, samt 2 soverom og 2 bad. Behov for hjemmekontor eller en god plass å jobbe er også sørget for. Boligene har direkte utgang til hage og tilstøtende grøntområder mot tjernet.

Toppetasjen har en generøs stue med panoramautsikt og takterrasse på hele 61.5kvm med delvis overdekket uteareal. I stuen er det plass til variert møblering og naturlig arbeidssone om man ønsker. Husets trappeløsning er med hensikt laget som en rettløpstrapp i husets lengderetning. Med en åpen løsning oppleves den fantastiske utsikten og lysinnfallet i dens daglige bruk. En konstant påminnelse om boligens naturlige plassering i et vakkert landskap.

Boligene oppføres med gjennomgående god standard. I eksteriøret har vi tatt omkringliggende boliger med i betraktningen ved valg av materialer. Boligenes «kjerne» er i pusset utførelse, dvs volumene som kommer opp fra terrenget, mens øvrig del er i liggende sort trekledning med gjærete hjørner. Innslag av eik ved inngangspartiene og i himlinger ute, elementer man vil kjenne igjen fra eldre og flotte boliger i området. Totalt vil anlegget oppleves som moderne, men likevel inneholde kvaliteter i materialitet som binder det sammen med mange bygg i nærområdet. Boligene i Stavkirkeveien er av generell høy estetisk kvalitet, noe vi har søkt å bringe videre i dette prosjektet. Vi er sikre på at boligene vil tilfredsstille dagens krav til attraktive familieboliger samtidig som de fremstår som en moderne tolkning av den estetikk som preger villastrøket i dag. Gode boliger i naturskjønne omgivelser.

Ingen bilder tilgjengelig.