I Tømmeråsen bygger vi nå seks nye rekkehus.

Tømmeråsen 1F - 1L

I Tømmeråsen bygger vi nå seks nye rekkehus.

Boligtype
Rekkehus
Antall Enheter
6 enheter
Bruttoareal
140 kvm
Prisantydning
7,1 - 8 MNOK
 Boligene i Tømmeråsen er skreddersydd for en tilværelse preget av trivsel og familieliv.

Sammen med bærekraftige elementer som krever lite vedlikehold, er alt lagt til rette for et godt hjem hvor man kan bo med både samvittighet og stolthet. Det er tenkt at utforming og materialer skal være tidløse, slik at det er moderne både i 2022 og 2052. I tillegg skal alt som leveres ha høy kvalitet.

Tømmeråsen blir alt tilrettelagt for at familien skal trives. Her er kvalitetene håndplukket for å passe inn i det moderne interiørbildet, så fremt som å være holdbare og slitesterke over tid. Planløsningen er gjennomtenkt til hver minste detalj, og fokuset er å skape et hjem hvor både venner og familie kan samles. Det er også vektlagt at det skal finnes rom for den som ønsker å trekke seg tilbake etter en lang dag – enten på et av de romslige soverommene, loftstuen eller i kveldssolen på takterrassen. Boligene får også flotte hager utarbeidet i samarbeid med egen landskapsarkitekt. Tømmeråsen ligger rolig og idyllisk til i et veletablert strøk på Hop, i bydelen Paradis. Her kan du trekke deg tilbake og nyte roen, samtidig som du har kort vei til alt av fasiliteter.

De første bildene under viser ferdigstilt prosjekt, mens de siste bildene viser visjonen til prosjektet da vi satt i gang. Som man kan se, er prosjektet utført helt i tråd med vår initielle visjon.

Ingen bilder tilgjengelig.